Směs dražovaných výrobků
Milujete čokoládu, křupavé ovoce a ořechy? My se zamilovali a zamixovali do spojení všech tří dobrot. Ochutnejte naprosté chuťové blaho při křupnutí pořádné vrstvy čokolády pod kterou se skrývá mrazem sušený rybíz, maliny, jahody nebo lískové oříšky a mandle. Varujeme před zaláskováním na první ochutnání.
Složení:
černý rybíz v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 84 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), lyofilizovaný černý rybíz 14 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med) lískové oříšky v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 70 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), pražená jádra lískových ořechů 29 %, lešticí směs: arabská guma; cukr, med) mandle v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 79 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), jádra pražených mandlí 20 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med) borůvky v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 85 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (borůvky 11 %, jahodový prach 4 %)) maliny v hořké čokoládě s malinovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (maliny 9,6 %, malinový prach 3,7 %)) jahody v hořké čokoládě s jahodovým prachem (hořká čokoláda 86,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), lyofilizované ovoce (jahody 9,6 %, jahodový prach 3,7 %)). V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 % a v mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.
Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu. Může obsahovat části skořápek.
Váha: 180 g
Energetická hodnota | 2163.0 |
| 517 kcal |
Tuky | 32.0 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17.0 |
Sacharidy | 49.0 |
z toho cukry | 47.0 |
Vláknina | 6.9 |
Bílkoviny | 6.4 |
Sůl | 0.08 |