Solené preclíky v mléčné čokoládě
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s mléčnou čokoládou. Každý preclík jsme čokoládou bohatě obalili a probudili tak jeho nadpřirozené schopnosti. Záhadně rychle totiž mizí z tubusu. Po prvním soustu celé kouzlo pochopíte a raději tubus nenecháte bez dozoru. :-) Kouzlilo se opět bez palmového oleje a bez umělých aromat.
Složení:
Mléčná čokoláda 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med. V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.
Váha: 250 g
Energetická hodnota | 2093.0 |
| 500.0 kcal |
Tuky | 25.0 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14.0 |
Sacharidy | 60.0 |
z toho cukry | 37.0 |
Vláknina | 2.6 |
Bílkoviny | 7.5 |
Sůl | 1.3 |